DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bulgaristan Gürmüğünde Bir Rüşvet Vakası Daha

Bulgaristan Gürmüğünde Bir Rüşvet Vakası Daha
15.07.2023
A+
A-

Fransa’dan yaz tatili için Türkiye’ye giden gurbetçi Salih Kara, Bulgaristan polisinin kendisinden rüşvet aldığını söyledi.

2 Temmuz’da yaz tatilini geçirmek için memleketi Gümüşhane’ye doğru yola çıkan Fransa`da yaşayan gurbetçi Salih Kara, Bulgaristan gümrüğünde başından geçenleri anlattı.

Kara, ‘2 Temmuz akşamı akşam 6 gibi Sırplardan Bulgar gümrüğüne girdim. Pasaport kontrolünden geçtik.Bagaj kontrolü yapacaklarını söylediler ve aracımın ruhsatını istediler incelediler tekrar geri verdiler. Daha sonra görevli bana ‘pasaportun içine para koy getir’ dedi.

Polise aracımda kaçak bir şey olmadığını söyledim ancak bu kez parayı vermezsem bagajı komple boşaltacağını söyledi. Bende bagajı boşaltmasın diye 20 euro vermek zorunda kaldım’ dedi.

Yetkililere seslenen Kara, ‘Bulgar gümrüğünün rüşvetlerine artık dur densin. Her sene biz bu durumu yaşamak zorunda kalıyoruz.’ dedi.

arti33

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.